Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AE González (125933) - Gainsbarre FC (1419808) » 413286299: T39/J5/V

Liga 413286299 Información oficial sobre el partido 413286299 en Hattrick

23.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / V.251 (5766)

Angelo&Nico F.C. Alineación oficial del equipo 'Angelo&Nico F.C.' en el partido 3 - 0 Gainsbarre FC Alineación oficial del equipo 'Gainsbarre FC' en el partido
Drago Parat (2') 1 - 0
Nikolay Denkov (37') 2 - 0
Drago Parat (81') 3 - 0
Angelo&Nico F.C. Alineación oficial del equipo 'Angelo&Nico F.C.' en el partido 3 - 0 Gainsbarre FC Alineación oficial del equipo 'Gainsbarre FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Angelo&Nico F.C. Alineación oficial del equipo 'Angelo&Nico F.C.' en el partido 2 - 0 Gainsbarre FC Alineación oficial del equipo 'Gainsbarre FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Angelo&Nico F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Drago Parat de Angelo&Nico, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Nikolay Denkov va incrementar l'avantatge de Angelo&Nico amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Angelo&Nico va augmentar la diferència quan Drago Parat no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): El Angelo&Nico ho intentava per la dreta per mitjà de Drago Parat, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Drago Parat de Angelo&Nico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Nikolay Denkov va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 72 va fer que Txomin Albores de Angelo&Nico hagués d'abandonar el terreny de joc. Vito Tobío va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Gainsbarre FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gainsbarre va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Estade va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Mink Kalkema va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gainsbarre, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Sergio Fiumara va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Gainsbarre puguin veure en Alfredo Honesto jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Sergio Fiumara el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Sígfrid Sbert ocupà el lloc d'en Aviv Omer al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Gainsbarre quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Tommy Andreasson, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.