Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tikitaca (995784) - B.D.C TEAM (48302) » 413285165: T39/J2/V

Liga 413285165 Información oficial sobre el partido 413285165 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / V.231 (5744)

tikitaca Alineación oficial del equipo 'tikitaca' en el partido 4 - 1 B.D.C TEAM Alineación oficial del equipo 'B.D.C TEAM' en el partido
Nicola Frairia (13') 1 - 0
Nicola Frairia (22') 2 - 0
Carlos Marccielo (25') 3 - 0
3 - 1 Sergio Gorocín (77')
Miguel Guercolata (78') 4 - 1
tikitaca Alineación oficial del equipo 'tikitaca' en el partido 4 - 1 B.D.C TEAM Alineación oficial del equipo 'B.D.C TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
tikitaca Alineación oficial del equipo 'tikitaca' en el partido 3 - 3 B.D.C TEAM Alineación oficial del equipo 'B.D.C TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,4 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tikitaca

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Nicola Frairia va donar a tikitaca un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip tikitaca va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Nicola Frairia va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Carlos Marccielo va incrementar l'avantatge de tikitaca amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): tikitaca va augmentar la diferència quan Miguel Guercolata no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Marccielo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del tikitaca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Léo-Paul Picard, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

B.D.C TEAM

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, B.D.C seguien lluitant fins al final. Al minut 77, fruit d'aquests esforços, Sergio Gorocín va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15 Arkadiusz Żyłka va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Enrique Buixaderas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Dimitar Penev la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de B.D.C havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.