Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zitro cf (1598605) - Meloncetes Old School (437619) » 413282135: T39/J14/V

Liga 413282135 Información oficial sobre el partido 413282135 en Hattrick

27.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / V.176 (5689)

zitro cf Alineación oficial del equipo 'zitro cf' en el partido 1 - 2 Meloncetes Old School Alineación oficial del equipo 'Meloncetes Old School' en el partido
0 - 1 Raúl Berzal (3')
0 - 2 Juan Stuñiga (7')
Jorge Juan Palencia (80') 1 - 2
zitro cf Alineación oficial del equipo 'zitro cf' en el partido 1 - 2 Meloncetes Old School Alineación oficial del equipo 'Meloncetes Old School' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zitro cf Alineación oficial del equipo 'zitro cf' en el partido 2 - 1 Meloncetes Old School Alineación oficial del equipo 'Meloncetes Old School' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zitro cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del zitro van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jorge Juan Palencia va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ignacio Aranda i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a zitro, però el xut de Ludovic Lamarche va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Paco Villarreal de zitro va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Ludovic Lamarche de zitro es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 30, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Reinhardt Cernko no va entrar per centímetres.

Meloncetes Old School

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Raúl Berzal era molt més ràpid que el defensa Marcos Erbiti. Al minut 3, el jugador de Meloncetes va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Axular Errazti estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Stuñiga va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del zitro. La jugada d'estratègia del Meloncetes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Stuñiga va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Aurken Totorikagoena es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Veysel Güler va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alfonso Torres Nievas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Stuñiga de Meloncetes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.