Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conloqueyohesio FC (799318) - Ulls de Gat Mesquer (1432176) » 413281918: T39/J2/V

Liga 413281918 Información oficial sobre el partido 413281918 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / V.173 (5686)

Conloqueyohesio FC Alineación oficial del equipo 'Conloqueyohesio FC' en el partido 2 - 1 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
Antonio García de Luján (6') 1 - 0
1 - 1 Svein Vikøren (16')
Albert Kamnikar (34') 2 - 1
Conloqueyohesio FC Alineación oficial del equipo 'Conloqueyohesio FC' en el partido 2 - 1 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Conloqueyohesio FC Alineación oficial del equipo 'Conloqueyohesio FC' en el partido 0 - 2 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conloqueyohesio FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, Albert Kamnikar va pentinar un córner cap al segon pal que Antonio García de Luján va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Antonio García de Luján estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Albert Kamnikar va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Vicent Bartoló va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Conloqueyohesio sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Israel Pretel Marín, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Vicent Bartoló va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Conloqueyohesio que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Albert Kamnikar, jugador de Conloqueyohesio, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 80. Délio Cunha, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Ulls de Gat Mesquer

Goles Goles

  • 164 Minuto 16 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Mesquer al minut 16. Svein Vikøren va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Carlos Alfonzo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Aridane Navarro quasi aconsegueix empatar per Mesquer al minut 56, però Ilia Makharashvili va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 59, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ilia Makharashvili va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Adolfo Aguado Renedo des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Vignot de Mesquer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.