Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santa Cruz FK (1433519) - Sirious Furon (1415646) » 413278984: T39/J10/V

Liga 413278984 Información oficial sobre el partido 413278984 en Hattrick

30.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / V.120 (5633)

Santa Cruz FK Alineación oficial del equipo 'Santa Cruz FK' en el partido 3 - 1 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
0 - 1 Jorge Armas (4')
Bartolomeu Montero (10') 1 - 1
Francesco Romano (14') 2 - 1
Bartolomeu Montero (66') 3 - 1
Santa Cruz FK Alineación oficial del equipo 'Santa Cruz FK' en el partido 3 - 1 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Santa Cruz FK Alineación oficial del equipo 'Santa Cruz FK' en el partido 6 - 0 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Cruz FK

Goles Goles

  • 112 Minuto 10 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Bartolomeu Montero va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 10.
  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Francesco Romano va donar a Santa Cruz un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Santa Cruz pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bartolomeu Montero va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Manrique va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Santa Cruz van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bartolomeu Montero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Sirious Furon

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 4 minuts, Jorge Armas va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Jorge Armas que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Francesc Boscà per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 62, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fen Colet va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Shay Chefetz quasi redueix la diferència al marcador al minut 81, però una gran estirada d'en Antonio Rebuelta va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nenad Misić de Sirious va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.