Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caion FC (797029) - Real Heliópolis Balón (1368491) » 413278082: T39/J9/V

Liga 413278082 Información oficial sobre el partido 413278082 en Hattrick

23.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / V.104 (5617)

F. C. Danut Alineación oficial del equipo 'F. C. Danut' en el partido 1 - 2 Glen Ayrmore Alineación oficial del equipo 'Glen Ayrmore' en el partido
0 - 1 Rüzgar Sarıcabay (16')
0 - 2 Fabio Sarno (20')
Piotr Doniec (32') 1 - 2
F. C. Danut Alineación oficial del equipo 'F. C. Danut' en el partido 1 - 2 Glen Ayrmore Alineación oficial del equipo 'Glen Ayrmore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Danut Alineación oficial del equipo 'F. C. Danut' en el partido 2 - 0 Glen Ayrmore Alineación oficial del equipo 'Glen Ayrmore' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Danut

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Piotr Doniec trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En 滕 (Teng) 丹利 (Danli) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Danut se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de 滕 (Teng) 丹利 (Danli) va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 25 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Danut va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Máximo Izco la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, Salvador Balada va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 el Danut va posar setge sobre la defensa central visitant però en 滕 (Teng) 丹利 (Danli) no va estar gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Blagovest Petkov ocupà el lloc d'en Piotr Doniec al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de Danut quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Glen Ayrmore

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Ayrmore sabia com jugar al contraatac, i al minut 16, Rüzgar Sarıcabay va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): En Carsten Kahanek va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Fabio Sarno la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ayrmore va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adam Frötorp, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ayrmore va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Djordje Fellner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vincent Sieber de Ayrmore va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Carsten Kahanek es va posar al mig i ho va espatllar tot.