Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo de Helmantica (49257) - CF Banyeres 1924 (772385) » 413277887: T39/J2/V

Liga 413277887 Información oficial sobre el partido 413277887 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / V.101 (5614)

Dinamo de Helmantica Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Helmantica' en el partido 1 - 2 herculesmania Alineación oficial del equipo 'herculesmania' en el partido
0 - 1 Alejandro Casaprín (11')
0 - 2 Chus Madariaga Orozco (47')
Hernán Jorge Canteros (67') 1 - 2
Dinamo de Helmantica Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Helmantica' en el partido 1 - 2 herculesmania Alineación oficial del equipo 'herculesmania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo de Helmantica Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Helmantica' en el partido 1 - 3 herculesmania Alineación oficial del equipo 'herculesmania' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Helmantica

Goles Goles

  • 100 Minuto 67 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Hernán Jorge Canteros va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Helmantica es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Víctor Quadra-Salcedo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Arvīds Duka al camp.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Macário Escaleira va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Helmantica estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Macário Escaleira ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

herculesmania

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): herculesmania va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Alejandro Casaprín va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Chus Madariaga Orozco va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Raúl Díaz de Quintana, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Raúl Díaz de Quintana va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Santi Chasarri va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Víctor Fons després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Caldas va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Alejandro Casaprín va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Casaprín de herculesmania es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Mari Rosales de herculesmania la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Víctor Fons de herculesmania va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): herculesmania va fer una substitució al minut 48. Luis Cañavate va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Víctor Fons.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Després de 66 minuts jugats, Santi Chasarri es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio Alberto Garcés.