Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. D. Villada (1332909) - Rostits (798300) » 413273098: T39/J9/V

Liga 413273098 Información oficial sobre el partido 413273098 en Hattrick

23.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / V.15 (5528)

Real Cañita Brava Alineación oficial del equipo 'Real Cañita Brava' en el partido 3 - 2 Juventud Torremolinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Juventud Torremolinos C.F.' en el partido
0 - 1 Iván Campani (33')
0 - 2 Teodoro Bolaños (39')
Alberto San Miguel Blanco (65') 1 - 2
Alberto San Miguel Blanco (69') 2 - 2
Víctor Vegal (70') 3 - 2
Real Cañita Brava Alineación oficial del equipo 'Real Cañita Brava' en el partido 3 - 2 Juventud Torremolinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Juventud Torremolinos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Cañita Brava Alineación oficial del equipo 'Real Cañita Brava' en el partido 5 - 0 Juventud Torremolinos C.F. Alineación oficial del equipo 'Juventud Torremolinos C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cañita Brava

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alberto San Miguel Blanco trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cañita s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alberto San Miguel Blanco que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 69 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Cañita, atacant per l'esquerra al minut 70, va aprofitar el magnífic llançament de Víctor Vegal per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Guillermo Hortola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cañita se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Peláez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts disputats, Jesús Peláez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alberto Campoamor va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Imbullusqueta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Baltasar Calders de Cañita es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Baltasar Calders se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Guillermo Hortola de Cañita va abandonar el terreny de joc després de 18 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sergio Marmolejo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 58 (Evento clima: sol, OK técnico): En Daniel Precedo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Juventud Torremolinos C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Iván Campani de Torroles va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Passaven 39 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Teodoro Bolaños va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Josep Guix va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 52 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.