Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madriz City Football Club (1593386) - Heroes Zaragoza (117823) » 413270888: T39/J2/IV

Liga 413270888 Información oficial sobre el partido 413270888 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / IV.40 (3463)

Bocachanclas Alineación oficial del equipo 'Bocachanclas' en el partido 2 - 1 Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido
Pedro Arias Díaz (3') 1 - 0
Pedro Arias Díaz (12') 2 - 0
2 - 1 赵 (Zhao) 冠辉 (Guanhui) (67')
Bocachanclas Alineación oficial del equipo 'Bocachanclas' en el partido 2 - 1 Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bocachanclas Alineación oficial del equipo 'Bocachanclas' en el partido 3 - 1 Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bocachanclas

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Cemal Mansour el va rematar Pedro Arias Díaz amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Bocachanclas va augmentar la diferència quan Pedro Arias Díaz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rutger van der Wulp va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Pedro Arias Díaz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ugo Gervasutti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Maties Masjoan de Bocachanclas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafael Pinilla va rematar alt.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Arias Díaz per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ugo Gervasutti va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maties Masjoan de Bocachanclas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Cemal Mansour no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Heroes Zaragoza

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Heroes va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan 赵 (Zhao) 冠辉 (Guanhui) va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Heroes va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 19, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jaime Puerto.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Lech Kolka no era cap impediment.