Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuatreros U.D. (777174) - Paco Lozano C.F. (990568) » 413270445: T39/J2/IV

Liga 413270445 Información oficial sobre el partido 413270445 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / IV.32 (3455)

Cuco´s FC Alineación oficial del equipo 'Cuco´s FC' en el partido 2 - 1 Paco Lozano C.F. Alineación oficial del equipo 'Paco Lozano C.F.' en el partido
Gil Vila (42') 1 - 0
Sebald Karkbrede (53') 2 - 0
2 - 1 Jesús Borràs (63')
Cuco´s FC Alineación oficial del equipo 'Cuco´s FC' en el partido 2 - 1 Paco Lozano C.F. Alineación oficial del equipo 'Paco Lozano C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuco´s FC Alineación oficial del equipo 'Cuco´s FC' en el partido 2 - 0 Paco Lozano C.F. Alineación oficial del equipo 'Paco Lozano C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuco´s FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 42 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Gil Vila llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Cuco´s va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sebald Karkbrede va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): En Gil Vila va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 29, però el porter visitant Dobri Ristov el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mirko Gambino.

Paco Lozano C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): En Jesús Borràs va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PacoLozano, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Patricio Mur va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PacoLozano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Viana, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del PacoLozano puguin veure en Dobri Ristov jugant de nou; ja que al minut 37 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Marcello Pollicino el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Nil Olivé ocupà el lloc d'en Luis Viana al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de PacoLozano quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Luis Viana va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.