Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc..barbera (774848) - Yarel team (774852) » 41327017: T14/J2/X

Liga 41327017 Información oficial sobre el partido 41327017 en Hattrick

04.06.2005 14:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 2 / X.374 (96457)

raul de melena y sus mariachis Alineación oficial del equipo 'raul de melena y sus mariachis' en el partido 2 - 1 Zoreja F.C. Alineación oficial del equipo 'Zoreja F.C.' en el partido
0 - 1 Javier Real (2')
Paco Panunzio (3') 1 - 1
Luis Alberto Lavilla (74') 2 - 1
raul de melena y sus mariachis Alineación oficial del equipo 'raul de melena y sus mariachis' en el partido 2 - 1 Zoreja F.C. Alineación oficial del equipo 'Zoreja F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
raul de melena y sus mariachis Alineación oficial del equipo 'raul de melena y sus mariachis' en el partido 2 - 0 Zoreja F.C. Alineación oficial del equipo 'Zoreja F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

raul de melena y sus mariachis

Goles Goles

  • 111 Minuto 3 (Gol por el centro): Paco Panunzio s'emportà una gran ovació del públic local al minut 3, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): mariachis, atacant per l'esquerra al minut 74, va aprofitar el magnífic llançament de Luis Alberto Lavilla per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 3 (Ocasión por el centro): mariachis enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): mariachis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gerardo Ferrari en un 1 contra 1 amb el porter Teodoro Lacosta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Drago Kozin va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Paco Panunzio va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 78, i va passar la pilota a Joan Moreno, però aquest no va encertar a marcar.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Luis Alberto Lavilla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Teodoro Lacosta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Paco Panunzio es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Zoreja F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Raúl Roselló la va rematar Javier Real amb una magnífica volea que va fer pujar per a Zoreja el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Dorado de Zoreja va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Bécares de Zoreja es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jaime Paraje després que el jugador de Zoreja li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Eiriz de Zoreja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Gabriel Eiriz de Zoreja va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Francisco Pedrero va entrar en el seu lloc.