Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Zarret (990880) - Rayo Lavapies (1337552) » 413269039: T39/J1/IV

Liga 413269039 Información oficial sobre el partido 413269039 en Hattrick

26.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / IV.7 (3430)

Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido 2 - 2 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
Èric Capdevila (14') 1 - 0
Èric Capdevila (25') 2 - 0
2 - 1 Virgili Taronger (60')
2 - 2 Alejandro Bravo Roldán (76')
Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido 2 - 2 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido 4 - 1 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
Tiene mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que te meto cinco

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): cinco va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Èric Capdevila va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de cinco a 2 - 0. Èric Capdevila va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): El cinco va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Carlos Deles la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oskar Skucha de cinco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Èric Capdevila va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant Gamiz Agoitia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Fernando Diogo Gouveia Silva no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el cinco amb un home menys.
  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de cinco es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Carlos Brusca, que es va haver de retirar lesionat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Carlos Deles no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Rayo Lavapies

Goles Goles

  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Virgili Taronger va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 60, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Lavapies, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Alejandro Bravo Roldán va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): El Lavapies va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 89 amb un llançament de falta perillós. En Roberto Eyundiano però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Bravo Roldán de Lavapies va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Alejandro Bravo Roldán de Lavapies es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Benito Gaona no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.