Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CDN JAPON C.F. (773470) - broto (491205) » 41303040: T14/J3/X

Liga 41303040 Información oficial sobre el partido 41303040 en Hattrick

11.06.2005 14:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 3 / X.201 (96284)

RCD LAÑAS Alineación oficial del equipo 'RCD LAÑAS' en el partido 0 - 2 Sabatot Alineación oficial del equipo 'Sabatot' en el partido
0 - 1 Albert Servià (39')
0 - 2 Marcos García (67')
RCD LAÑAS Alineación oficial del equipo 'RCD LAÑAS' en el partido 0 - 2 Sabatot Alineación oficial del equipo 'Sabatot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD LAÑAS Alineación oficial del equipo 'RCD LAÑAS' en el partido 2 - 1 Sabatot Alineación oficial del equipo 'Sabatot' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD LAÑAS

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): LAÑAS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Alberto Quiros en un 1 contra 1 amb el porter Gabriele Piazza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Carlos Alberto Quiros va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Sergio Martínez Delgado de LAÑAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Claude Wright de LAÑAS va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Wilfred van Duijvenbode va entrar en el seu lloc.

Sabatot

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pablo Calderón la va rematar Albert Servià amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sabatot el 0 - 1.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Marcos García de Sabatot va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Albert Servià va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rolf Niklasson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sabatot va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Albert Servià, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marcos García es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Paco Palma de Sabatot va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76 de partit, Paco Palma de Sabatot va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Era el minut 25 quan després d'una dura entrada, el jugador Francisco Ortegón de Sabatot s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.