Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Megatón CF (309005) - F.C. PEDRALBES (439247) » 41295568: T14/J14/X

Liga 41295568 Información oficial sobre el partido 41295568 en Hattrick

27.08.2005 14:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 14 / X.130 (96213)

***AC MILAN*** Alineación oficial del equipo '***AC MILAN***' en el partido 0 - 0 FUTBOL CLUB BARCELONA-EIXAR INTERACTIVE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB BARCELONA-EIXAR INTERACTIVE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
***AC MILAN*** Alineación oficial del equipo '***AC MILAN***' en el partido 2 - 1 FUTBOL CLUB BARCELONA-EIXAR INTERACTIVE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB BARCELONA-EIXAR INTERACTIVE' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

***AC MILAN***

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Piero Salamone va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Romeo Steinmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Víctor Martínez Portoles va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Aki Lehtinen del MILAN*** ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Cueto de MILAN*** es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laurent Neuenschander de MILAN*** es va emportar una amonestació al minut 49 per provocar un rival.

FUTBOL CLUB BARCELONA-EIXAR INTERACTIVE

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): BARCELONA-EIXAR va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aracelio Souto va desviar el xut final de Xacobo Sanvicente després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): BARCELONA-EIXAR va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Hugo Vlasák va quedar-se sol davant el porter Aracelio Souto, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 70 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 70 la va desaprofitar Hugo Vlasák de BARCELONA-EIXAR, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): BARCELONA-EIXAR van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 81 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Hugo Vlasák no va ser gens encertat.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Xacobo Sanvicente quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Albuquerque de BARCELONA-EIXAR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Joaquín Larrañaga de BARCELONA-EIXAR es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.