Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LPA (310491) - Bokerones United (774235) » 41190438: T14/J6/IX

Liga 41190438 Información oficial sobre el partido 41190438 en Hattrick

02.07.2005 15:40:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 6 / IX.24 (60295)

LPA Alineación oficial del equipo 'LPA' en el partido 0 - 4 Bokerones United Alineación oficial del equipo 'Bokerones United' en el partido
0 - 1 Rubén Ugarriza (5')
0 - 2 Shimon Saharof (41')
0 - 3 Klas Håkansson (52')
0 - 4 Klas Håkansson (71')
LPA Alineación oficial del equipo 'LPA' en el partido 0 - 4 Bokerones United Alineación oficial del equipo 'Bokerones United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LPA Alineación oficial del equipo 'LPA' en el partido 0 - 3 Bokerones United Alineación oficial del equipo 'Bokerones United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LPA

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Ríos de LPA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): LPA va fer una substitució al minut 19. Julio Ríos va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Antonio Mir.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): LPA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antonio Bertasi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Monreal al camp.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Luis Dávila es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 54 (Tirita (médico)): Hernán Aladrén es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Bokerones United

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Rubén Ugarriza va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 5. 0 - 1 per a Bokerones.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Martin Dahlman va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bokerones, Shimon Saharof, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 52 de partit va donar a Bokerones l'avantatge per 0 - 3. Klas Håkansson en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Klas Håkansson va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Shimon Saharof es va quedar sol davant del porter, al minut 19. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 21 (Ocasión de falta): Rubén Ugarriza va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Rubén Ugarriza quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Valentín Ripoll, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Bokerones quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Shimon Saharof va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Elvir Beginovic de Bokerones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klas Håkansson de Bokerones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ori Revivo de Bokerones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Bokerones es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Luís Osório no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Martin Dahlman al camp.