Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amantis Peligrosa F.C. (439186) - AC Aston (490800) » 41170860: T14/J12/VIII

Liga 41170860 Información oficial sobre el partido 41170860 en Hattrick

13.08.2005 15:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 12 / VIII.698 (54499)

Atletico de Madrid_ Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid_' en el partido 0 - 3 Rebeldes De Cuero Alineación oficial del equipo 'Rebeldes De Cuero' en el partido
0 - 1 Joaquín Banyuls (6')
0 - 2 Jorge Walter Medina (30')
0 - 3 Jorge Walter Medina (82')
Atletico de Madrid_ Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid_' en el partido 0 - 3 Rebeldes De Cuero Alineación oficial del equipo 'Rebeldes De Cuero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Madrid_ Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid_' en el partido 0 - 1 Rebeldes De Cuero Alineación oficial del equipo 'Rebeldes De Cuero' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Madrid_

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Carlos de Jesús hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Francesc García Villaverde havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eder Villaseca, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Mijo Vlastelica de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Soriano Barceló Serramaler de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Renick Hummels de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 4 (Lesión grave): Després de 4 minuts, Atletico va veure com el seu jugador Emilio Desantes havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ewald van Nimwegen entraria per ocupar el seu lloc.

Rebeldes De Cuero

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Rebeldes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Joaquín Banyuls es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Joaquín Banyuls va acabar en una passada genial cap al jugador de Rebeldes Jorge Walter Medina, que va marcar el 0 - 2.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Justino Bastida va anar directament als peus de Jorge Walter Medina que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Rebeldes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Mahmood Naser Abdalla va quedar-se sol davant el porter Emilio Desantes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Joaquín Banyuls quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ewald van Nimwegen, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Rebeldes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Julio Torino no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Damien Wrisez al camp.