Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.esteban F.C (489766) - Os Antisistema (486763) » 41168441: T14/J9/VIII

Liga 41168441 Información oficial sobre el partido 41168441 en Hattrick

23.07.2005 15:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 9 / VIII.655 (54456)

MQMF Porteños Alineación oficial del equipo 'MQMF Porteños' en el partido 2 - 1 zurrakapote f.t Alineación oficial del equipo 'zurrakapote f.t' en el partido
0 - 1 Jesús Nalón (38')
Zebulón Laserna (54') 1 - 1
Natalino Valastro (78') 2 - 1
MQMF Porteños Alineación oficial del equipo 'MQMF Porteños' en el partido 2 - 1 zurrakapote f.t Alineación oficial del equipo 'zurrakapote f.t' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MQMF Porteños Alineación oficial del equipo 'MQMF Porteños' en el partido 1 - 1 zurrakapote f.t Alineación oficial del equipo 'zurrakapote f.t' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MQMF Porteños

Goles Goles

  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 del partit, el jugador Zebulón Laserna de Porteños va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Natalino Valastro va donar a Porteños un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Porteños va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Héctor Paterna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Porteños va estar a punt de marcar quan Zebulón Laserna va fer una passada impressionant a Lex Bieleveld, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Axel León va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Andreas Muskoff gairebé va marcar per a Porteños des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Natalino Valastro per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuel Flórez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Héctor Paterna de Porteños va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Lex Bieleveld de Porteños va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Natalino Valastro va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Porteños es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

zurrakapote f.t

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): zurrakapote va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 38. Jesús Nalón va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Jorge Gutiérrez va estar a punt de posar per davant a zurrakapote amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sören Nessell va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26, Luis di Stefano de zurrakapote va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jorge Gutiérrez després que el jugador de zurrakapote li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Feo de zurrakapote es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): zurrakapote es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gabriel Lopo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Gatti al camp.