Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granada Balompie (441328) - Siempre Fuertes F.C (487217) » 41158411: T14/J8/VIII

Liga 41158411 Información oficial sobre el partido 41158411 en Hattrick

16.07.2005 15:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 8 / VIII.476 (54277)

Granada Balompie Alineación oficial del equipo 'Granada Balompie' en el partido 1 - 2 Los Chumachos Alineación oficial del equipo 'Los Chumachos' en el partido
0 - 1 Miguel Effio (42')
0 - 2 Albert Fàbregas (45')
Juan Carlos Gómez (73') 1 - 2
Granada Balompie Alineación oficial del equipo 'Granada Balompie' en el partido 1 - 2 Los Chumachos Alineación oficial del equipo 'Los Chumachos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granada Balompie Alineación oficial del equipo 'Granada Balompie' en el partido 1 - 0 Los Chumachos Alineación oficial del equipo 'Los Chumachos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granada Balompie

Goles Goles

  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Balompie per la dreta va donar com a resultat un gol de Juan Carlos Gómez al minut 73 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Balompie va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Julio Marqués en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Perelló, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Balompie Bonifacio Moreno quasi marca al minut 43 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Julio Marqués l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Balompie va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Julio Marqués va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rafael Perelló va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 200 Minuto 72 (Ocasión de falta): Balompie va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 72, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Hassan Haj-Akil de Balompie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Timmy Hansen de Balompie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): Víctor Farias estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Los Chumachos

Goles Goles

  • 108 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Adam Vincens de Chumachos va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Miguel Effio, que no va perdonar.
  • 184 Minuto 45 (Gol de penalti): Chumachos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Albert Fàbregas va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Miguel Effio va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Albert Fàbregas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alipio Ortiz de Arbildo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Robi Mattle quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alipio Ortiz de Arbildo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kjell Kolstad de Chumachos es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Sören Dehlner es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joaquín Barros Aguado.