Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Menorca F.C. (492098) - C.E.Berga (439515) » 41125812: T14/J6/VII

Liga 41125812 Información oficial sobre el partido 41125812 en Hattrick

02.07.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 6 / VII.918 (38954)

F.C. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'F.C. Ciutadella' en el partido 4 - 2 Sediles Alto Alineación oficial del equipo 'Sediles Alto' en el partido
1 - 1 Santi Casanovas (9')
1 - 2 Fernando López (28')
F.C. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'F.C. Ciutadella' en el partido 4 - 2 Sediles Alto Alineación oficial del equipo 'Sediles Alto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'F.C. Ciutadella' en el partido 5 - 2 Sediles Alto Alineación oficial del equipo 'Sediles Alto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ciutadella

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Ciutadella va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Mose' Gasbarro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 56, Mose' Gasbarro de Ciutadella empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Mose' Gasbarro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Ciutadella.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Ciutadella va aconseguir el 4 - 2 quan Mose' Gasbarro va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Ciutadella va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Alcadio Laso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christophe Audroin de Ciutadella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alcadio Laso després que el jugador de Ciutadella li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): Ciutadella es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gonçalo Formosinho no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Diego Sánchez al camp.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): Ciutadella es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Diego Sánchez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José Sánchez al camp.

Sediles Alto

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 9 minuts Santi Casanovas va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Sediles agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Fernando López amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Sediles van seguir progressant per la banda dreta. Guust Janssen va tenir la seva oportunitat al minut 86, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 250 Minuto 87 (Ocasión de falta): Pablo Pagès va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 87.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santi Casanovas de Sediles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Navarro de Sediles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fernando López s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael González Martínez de Sediles es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.