Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ROLDANDEPORTIVO (120499) - atleticofa (314512) » 41125692: T14/J4/VII

Liga 41125692 Información oficial sobre el partido 41125692 en Hattrick

18.06.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 4 / VII.916 (38952)

persians Alineación oficial del equipo 'persians' en el partido 2 - 3 playmobil team Alineación oficial del equipo 'playmobil team' en el partido
0 - 1 Lucio Faria (3')
0 - 2 Manolo Collado (26')
0 - 3 Ache Paniagua (32')
Marcelino Manso (34') 1 - 3
Alberto Verdú (76') 2 - 3
persians Alineación oficial del equipo 'persians' en el partido 2 - 3 playmobil team Alineación oficial del equipo 'playmobil team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
persians Alineación oficial del equipo 'persians' en el partido 2 - 1 playmobil team Alineación oficial del equipo 'playmobil team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

persians

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): Marcelino Manso de persians va demostrar les seves habilitats al minut 34 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Alberto Verdú, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a persians.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El jugador de persians Adrián Álamo Gómez quasi va assolir l'empat al minut 13 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): persians enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Agustín Lluesma va disposar d'una bona oportunitat al minut 33, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Fernando Rovirosa va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 59 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Martínez es va comportar com un juvenil al minut 63 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): persians va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Agustín Lluesma va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ezequiel Chavarri va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Adrián Álamo Gómez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Fernando Rovirosa de persians va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

playmobil team

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lucio Faria quedar desmarcat i marcar per a playmobil al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): playmobil va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan Manolo Collado, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip playmobil va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ache Paniagua va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Valentín Agraït García de playmobil va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Luis Barbarà de playmobil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Dennis van Toor de playmobil va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a José Alfredo Viñas. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.