Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GATTUSSO (435993) - sob (120757) » 41124091: T14/J10/VII

Liga 41124091 Información oficial sobre el partido 41124091 en Hattrick

30.07.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 10 / VII.887 (38923)

Eudlf Alineación oficial del equipo 'Eudlf' en el partido 1 - 1 Los Guais Alineación oficial del equipo 'Los Guais' en el partido
Christian Danielsson (24') 1 - 0
1 - 1 Piermarco Altieri (36')
Eudlf Alineación oficial del equipo 'Eudlf' en el partido 1 - 1 Los Guais Alineación oficial del equipo 'Los Guais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eudlf Alineación oficial del equipo 'Eudlf' en el partido 1 - 0 Los Guais Alineación oficial del equipo 'Los Guais' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eudlf

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Corredor va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 24 de joc. Christian Danielsson es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Javier Sarriá de Eudlf va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Eudlf va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Javier Sarriá va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Błażej Kula va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Eduardo Orozco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Felices de Eudlf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 39 va fer que Christian Danielsson de Eudlf hagués d'abandonar el terreny de joc. Błażej Kula va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Eudlf va fer una substitució al minut 64. Sergio Felices va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kristoffer Johansson.

Los Guais

Goles Goles

  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Baltasar Machado va acabar en una passada genial cap al jugador de Guais Piermarco Altieri, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Joaquín Cascajo Castro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Judicaël Vaugeois no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Lars-Åke Eneell va estar a punt de posar per davant a Guais amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Joaquín Cascajo Castro va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Guais van sortir al contraatac al minut 34, però Nils Hiemstra va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rubén Valiardo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.