Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AT. AGUJETAS (119355) - Terra Mitja (314379) » 41122683: T14/J8/VII

Liga 41122683 Información oficial sobre el partido 41122683 en Hattrick

16.07.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 8 / VII.862 (38898)

SPORTING TEPIRES F.C. Alineación oficial del equipo 'SPORTING TEPIRES F.C.' en el partido 2 - 1 Terra Mitja Alineación oficial del equipo 'Terra Mitja' en el partido
Juan Montenegro (6') 1 - 0
1 - 1 Adrià Lloveras (7')
Félix Porta (70') 2 - 1
SPORTING TEPIRES F.C. Alineación oficial del equipo 'SPORTING TEPIRES F.C.' en el partido 2 - 1 Terra Mitja Alineación oficial del equipo 'Terra Mitja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPORTING TEPIRES F.C. Alineación oficial del equipo 'SPORTING TEPIRES F.C.' en el partido 2 - 0 Terra Mitja Alineación oficial del equipo 'Terra Mitja' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTING TEPIRES F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): SPORTING, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Montenegro per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Félix Porta de SPORTING aconseguir un gol al minut 70 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Montenegro va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Novica Bagaric del SPORTING ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Félix Porta va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Antonio Real va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduardo Campomanes va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Antonio Real va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isidre Hernández de SPORTING es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Després de 57 minuts jugats, Novica Bagaric es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Francisco Javier Villalta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, OK potente): Juan Montenegro no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Terra Mitja

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jorge Araújo va acabar en una passada genial cap al jugador de Terra Adrià Lloveras, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Terra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Romaní, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Terra va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tobias Aspenell va desviar el xut final de Jorge Araújo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.