Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz FC SAD (435858) - Pepoulos Boys (314247) » 41121763: T14/J2/VII

Liga 41121763 Información oficial sobre el partido 41121763 en Hattrick

04.06.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 2 / VII.846 (38882)

Notinghan Miedo Alineación oficial del equipo 'Notinghan Miedo' en el partido 4 - 2 Esteaua de Lanjarón Alineación oficial del equipo 'Esteaua de Lanjarón' en el partido
Miliano Pérez de Valenzuela (27') 1 - 0
1 - 1 Chris Rosa (52')
1 - 2 Javier Alcocer (58')
Aiantas Demelis (71') 2 - 2
José Marín (81') 3 - 2
Miliano Pérez de Valenzuela (82') 4 - 2
Notinghan Miedo Alineación oficial del equipo 'Notinghan Miedo' en el partido 4 - 2 Esteaua de Lanjarón Alineación oficial del equipo 'Esteaua de Lanjarón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Notinghan Miedo Alineación oficial del equipo 'Notinghan Miedo' en el partido 4 - 1 Esteaua de Lanjarón Alineación oficial del equipo 'Esteaua de Lanjarón' en el partido
Tiene un resultado normal 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notinghan Miedo

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Miliano Pérez de Valenzuela de Notinghan aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): Miliano Pérez de Valenzuela va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Aiantas Demelis, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador José Marín de Notinghan, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miliano Pérez de Valenzuela es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Notinghan va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Miliano Pérez de Valenzuela va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Aiantas Demelis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Alfredo Blay de Notinghan gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Lucio Acosta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): El jugador de Notinghan Óscar Sociedade va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Federico Pintore va entrar en el seu lloc.

Esteaua de Lanjarón

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Lanjarón van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 52, quan Chris Rosa va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Lanjarón va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Javier Alcocer va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mario Draper després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tom Heitman va poder desviar-lo a córner.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Jonah Raphael Zobels va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chris Rosa de Lanjarón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.