Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Gremlins (313636) - triniki (434663) » 41121054: T14/J7/VII

Liga 41121054 Información oficial sobre el partido 41121054 en Hattrick

09.07.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 7 / VII.833 (38869)

Rapido de Manyulas Alineación oficial del equipo 'Rapido de Manyulas' en el partido 1 - 2 Solana Torrejon C.F. Alineación oficial del equipo 'Solana Torrejon C.F.' en el partido
0 - 1 Edmondo Mura (35')
0 - 2 Miguel José Sans (46')
Jadran Mihaljeviæ (58') 1 - 2
Rapido de Manyulas Alineación oficial del equipo 'Rapido de Manyulas' en el partido 1 - 2 Solana Torrejon C.F. Alineación oficial del equipo 'Solana Torrejon C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rapido de Manyulas Alineación oficial del equipo 'Rapido de Manyulas' en el partido 2 - 2 Solana Torrejon C.F. Alineación oficial del equipo 'Solana Torrejon C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido de Manyulas

Goles Goles

  • 104 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Jadran Mihaljeviæ va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Al minut 9, Manyulas va disposar d'un penal a favor, però el xut de Jadran Mihaljeviæ va ser aturat per Trevor Garvey.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Manyulas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar Figueroa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Trevor Garvey.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alejandro Rubio va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Frederic Ferrer va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Solana Torrejon C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Torrejon agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Edmondo Mura amb mestria.
  • 107 Minuto 46 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Miguel José Sans! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Miguel José Sans va estar a punt de posar per davant a Torrejon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Massimiliano De Capite va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Alejandro Rubio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Massimiliano De Capite, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Torrejon van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Agustín Moreno va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Alberto Arandia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Massimiliano De Capite, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Agustín Moreno de Torrejon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Antón Xuarra de Torrejon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.