Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD. GUATACA (125128) - gabilardos (439762) » 41116893: T14/J3/VII

Liga 41116893 Información oficial sobre el partido 41116893 en Hattrick

11.06.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 3 / VII.759 (38795)

objetivoganar Alineación oficial del equipo 'objetivoganar' en el partido 2 - 2 RCD La Luna y Tú Alineación oficial del equipo 'RCD La Luna y Tú' en el partido
0 - 1 Francisco Zulueta (24')
0 - 2 Raúl Ablanedo (83')
Óscar Rovira (85') 1 - 2
Sergio Durán (90') 2 - 2
objetivoganar Alineación oficial del equipo 'objetivoganar' en el partido 2 - 2 RCD La Luna y Tú Alineación oficial del equipo 'RCD La Luna y Tú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
objetivoganar Alineación oficial del equipo 'objetivoganar' en el partido 1 - 4 RCD La Luna y Tú Alineación oficial del equipo 'RCD La Luna y Tú' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

objetivoganar

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Óscar Rovira es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Sergio Durán va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 1 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Linus Dyrstedt va estar a punt d'acabar en gol al minut 1, però el porter visitant Jesús Garrido va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Pablo Berenguer va estar a punt d'empatar per a objetivoganar quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jesús Garrido va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Óscar Rovira va estar a punt d'empatar per a objetivoganar quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jesús Garrido va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simeón González de objetivoganar es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 6 (Lesión grave): Després de 6 minuts, objetivoganar va veure com el seu jugador Daniel Valdés havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Pablo Berenguer entraria per ocupar el seu lloc.

RCD La Luna y Tú

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Luna agafava avantatge al minut 24 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Francisco Zulueta amb mestria.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pedro Sorolla el va rematar Raúl Ablanedo amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Enrique López Basaguren va estar a punt de posar per davant a Luna amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abel Puerto va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Luna va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xosé Lucena va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Enrique López Basaguren quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abel Puerto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Luna quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Stefano Zappalà va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Pedro Sorolla de Luna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Després de 90 minuts jugats, Stefano Zappalà es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Miguel Compres.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 90 (Evento clima: lluvia, OK potente): Francisco Zulueta no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.