Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALGECIRAS S.A. (312888) - A.D.Arganda (124279) » 41116030: T14/J11/VII

Liga 41116030 Información oficial sobre el partido 41116030 en Hattrick

06.08.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 11 / VII.743 (38779)

los_sabinos Alineación oficial del equipo 'los_sabinos' en el partido 3 - 0 SEVILLA FUTBOL CLUB SAD Alineación oficial del equipo 'SEVILLA FUTBOL CLUB SAD' en el partido
Carlo Aimetti (13') 1 - 0
Rafael Bustamante (25') 2 - 0
Xosé Lemus (27') 3 - 0
los_sabinos Alineación oficial del equipo 'los_sabinos' en el partido 3 - 0 SEVILLA FUTBOL CLUB SAD Alineación oficial del equipo 'SEVILLA FUTBOL CLUB SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los_sabinos Alineación oficial del equipo 'los_sabinos' en el partido 1 - 2 SEVILLA FUTBOL CLUB SAD Alineación oficial del equipo 'SEVILLA FUTBOL CLUB SAD' en el partido
Tiene suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los_sabinos

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Carlo Aimetti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de los_sabinos.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): los_sabinos va aconseguir el 2 - 0 quan Rafael Bustamante va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Xosé Lemus va augmentar la diferència de los_sabinos a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ramón Suárez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 14 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xosé Lemus de los_sabinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): los_sabinos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mario Zarza no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carlo Aimetti al camp.

SEVILLA FUTBOL CLUB SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Prenda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 6, però Horatiu Stoichitã va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Ramón Suárez va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Juan Luis Trenor no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 53, quan un error defensiu va deixar Robert Thorstensson completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Juan Luis Trenor va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Guillem Alcañiz Gimeno.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horatiu Stoichitã de Prenda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Luis Castrejón es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 55 (Evento clima: sol, OK técnico): Robert Thorstensson semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.