Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GiTaNoS ReTuRn (313081) - Almogàvers Futbol Club (492766) » 41113606: T14/J7/VII

Liga 41113606 Información oficial sobre el partido 41113606 en Hattrick

09.07.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 7 / VII.700 (38736)

Platon & Cia Alineación oficial del equipo 'Platon & Cia' en el partido 3 - 3 atletico kamerun Alineación oficial del equipo 'atletico kamerun' en el partido
Awad Hussain Ibn-Anwar (3') 1 - 0
Alberto Laguardia (16') 2 - 0
2 - 1 Pedro Salmerón (20')
2 - 2 Pedro Salmerón (51')
José Idigoras (71') 3 - 2
3 - 3 Santi Parés (73')
Platon & Cia Alineación oficial del equipo 'Platon & Cia' en el partido 3 - 3 atletico kamerun Alineación oficial del equipo 'atletico kamerun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Platon & Cia Alineación oficial del equipo 'Platon & Cia' en el partido 1 - 2 atletico kamerun Alineación oficial del equipo 'atletico kamerun' en el partido
Tiene suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Platon & Cia

Goles Goles

  • 139 Minuto 3 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Awad Hussain Ibn-Anwar! Un inimaginable dribbling sobre José González va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Platon.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Alberto Laguardia va incrementar l'avantatge de Platon amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 136 Minuto 71 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Luciano Usai encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a José Idigoras anotar per a Platon el 3 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Robres va estar a punt de sentenciar el partit al minut 23, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Platon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan José Idigoras va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Platon es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ricardo Pimentel no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Germán Matía al camp.
  • 090 Minuto 58 (Tirita): Al minut 58, Joan Prunes de Platon es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

atletico kamerun

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de atletico el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pedro Salmerón va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 164 Minuto 51 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 51 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de atletico. Pedro Salmerón el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Santi Parés que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): atletico va estar a punt d'empatar al 48 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José González que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, un refús desafortunat de Joan Prunes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Franck Skipper no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Tejedor de atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.