Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Emporio Lider C.F. (490821) - Los perchas (311536) » 41112692: T14/J3/VII

Liga 41112692 Información oficial sobre el partido 41112692 en Hattrick

11.06.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 3 / VII.684 (38720)

Tijuanas_team Alineación oficial del equipo 'Tijuanas_team' en el partido 0 - 0 Los perchas Alineación oficial del equipo 'Los perchas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tijuanas_team Alineación oficial del equipo 'Tijuanas_team' en el partido 2 - 0 Los perchas Alineación oficial del equipo 'Los perchas' en el partido
Tiene mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tijuanas_team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Tijuanas_team va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Oriol Frías va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Tijuanas_team va estar a punt de marcar quan Fernando Arizmendi va fer una passada impressionant a Oriol Frías, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 209 Minuto 49 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Adolf Mühlberger va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Fernando Arizmendi va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafel Rovira de Tijuanas_team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los perchas

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Manolo Hinestrosa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de perchas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alco van Luipen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Joonatan Rähn de perchas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Suárez de perchas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Jesús Suárez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jesús Suárez, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.