Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Ortigal (490377) - Siuuu (308783) » 41111568: T14/J2/VII

Liga 41111568 Información oficial sobre el partido 41111568 en Hattrick

04.06.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 2 / VII.664 (38700)

Atlético Rojillos C. F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Rojillos C. F.' en el partido 0 - 3 EstrellaNegra Alineación oficial del equipo 'EstrellaNegra' en el partido
0 - 1 Olek Adamczuk (17')
0 - 2 João Santos (38')
0 - 3 Patxi Baraja (61')
Atlético Rojillos C. F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Rojillos C. F.' en el partido 0 - 3 EstrellaNegra Alineación oficial del equipo 'EstrellaNegra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Rojillos C. F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Rojillos C. F.' en el partido 1 - 0 EstrellaNegra Alineación oficial del equipo 'EstrellaNegra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Rojillos C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Thomas Budzyn va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Piercarlo Tinuper no va entrar per centímetres.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arkadiusz Hebda va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 66 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Piercarlo Tinuper de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Marco de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Atlético es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Thomas Budzyn no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gabriel Reina al camp.

EstrellaNegra

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): EstrellaNegra va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 17, quan Olek Adamczuk, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): João Santos va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de EstrellaNegra i marcant el 0 - 2.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip EstrellaNegra va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Patxi Baraja va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Włodzimierz Stypułkowski de EstrellaNegra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Knut Dimpfl de EstrellaNegra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Włodzimierz Stypułkowski va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que EstrellaNegra va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.