Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB (433878) - The Saints (30915) » 41109281: T14/J4/VII

Liga 41109281 Información oficial sobre el partido 41109281 en Hattrick

18.06.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 4 / VII.623 (38659)

Century Team Alineación oficial del equipo 'Century Team' en el partido 1 - 1 Carpe Diem F.C. Alineación oficial del equipo 'Carpe Diem F.C.' en el partido
0 - 1 Georgy Shneyder (5')
Manuel González (15') 1 - 1
Century Team Alineación oficial del equipo 'Century Team' en el partido 1 - 1 Carpe Diem F.C. Alineación oficial del equipo 'Carpe Diem F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Century Team Alineación oficial del equipo 'Century Team' en el partido 0 - 3 Carpe Diem F.C. Alineación oficial del equipo 'Carpe Diem F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Century Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Manuel González de Century va aconseguir igualar el partit al minut 15, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Mercado va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Leo Härkäpää va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Jorge Ruiz quasi dona a Century l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Najjar Ismail Nasser va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 67 de joc.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel González va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manuel González s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Century es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Luigi Redaelli no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eloi Pujolàs al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Manuel González.

Carpe Diem F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Carpe va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Georgy Shneyder va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Carpe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Jofre Torregrossa va quedar-se sol davant el porter Minatan Blumenfeld, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Carpe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Jofre Torregrossa va quedar-se sol davant el porter Minatan Blumenfeld, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Minatan Blumenfeld, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Najjar Ismail Nasser no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Dario Gačević després que el jugador de Carpe li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): Dario Gačević no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.