Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gim-cat (491395) - Las estrellas de Sanva (436723) » 41101170: T14/J6/VII

Liga 41101170 Información oficial sobre el partido 41101170 en Hattrick

02.07.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 6 / VII.478 (38514)

F.C. Red Devils Alineación oficial del equipo 'F.C. Red Devils' en el partido 1 - 3 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
0 - 1 Cecilio Llàcer Avino (13')
Daniel Barrio (26') 1 - 1
1 - 2 Guillermo Tévez (84')
1 - 3 Guillermo Tévez (86')
F.C. Red Devils Alineación oficial del equipo 'F.C. Red Devils' en el partido 1 - 3 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Red Devils Alineación oficial del equipo 'F.C. Red Devils' en el partido 2 - 4 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Red Devils

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Devils aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Daniel Barrio va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miguel Olano va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 5 de joc.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Devils va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel Barrio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rodrigo Campos.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Devils va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però José Maggiolo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Maggiolo va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Rodrigo Campos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Walery Doktór hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Félix Farré havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Walery Doktór de Devils es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Félix Farré de Devils s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Frederic Nicolau es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enrique Durán.

Las estrellas de Sanva

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Cecilio Llàcer Avino de estrellas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Guillermo Tévez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Guillermo Tévez de estrellas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Cecilio Llàcer Avino de estrellas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): estrellas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Cecilio Llàcer Avino va quedar-se sol davant el porter Eugeni Barrio, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Tévez de estrellas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.