Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sampa's Futbol Club (436176) - los penemanes (437330) » 41098905: T14/J14/VII

Liga 41098905 Información oficial sobre el partido 41098905 en Hattrick

27.08.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 14 / VII.437 (38473)

Los Chacho_Nano Alineación oficial del equipo 'Los Chacho_Nano' en el partido 0 - 0 Tocho´s Boys Alineación oficial del equipo 'Tocho´s Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chacho_Nano Alineación oficial del equipo 'Los Chacho_Nano' en el partido 1 - 2 Tocho´s Boys Alineación oficial del equipo 'Tocho´s Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,6 % 60,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chacho_Nano

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Al minut 29, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Chacho_Nano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rickard Mol va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Xavi Truque.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Matteo Chiarelli de Chacho_Nano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexander Maierhofer de Chacho_Nano es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jens Johansson de Chacho_Nano es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Tocho´s Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Manfred Windler de Tocho´s, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Tocho´s va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Samuel Estácio va desviar el xut final de André Constante després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Manfred Windler quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Ben Neuer va estar a punt de posar per davant a Tocho´s amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Samuel Estácio va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Hendrie Willemsen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Samuel Estácio, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Philip Scholten de Tocho´s la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Raoul Ernes no li va importar gens ni mica.