Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Acerotelahinco (312596) - REAL NAVAS (308004) » 41091288: T14/J1/VII

Liga 41091288 Información oficial sobre el partido 41091288 en Hattrick

28.05.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 1 / VII.302 (38338)

Acerotelahinco Alineación oficial del equipo 'Acerotelahinco' en el partido 0 - 0 racing tuki Alineación oficial del equipo 'racing tuki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Acerotelahinco Alineación oficial del equipo 'Acerotelahinco' en el partido 0 - 1 racing tuki Alineación oficial del equipo 'racing tuki' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acerotelahinco

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Acerotelahinco va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lino Rodrigues va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pere Torres.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Acerotelahinco va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hugo Svensson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lino Rodrigues va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Rivas de Acerotelahinco es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

racing tuki

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Iker Verdú de racing, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): racing va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Andoni Arcaya va quedar-se sol davant el porter Petar Vitanov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Antonio Pérez Maldonado de racing, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): racing va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Antonio Pérez Maldonado va quedar-se sol davant el porter Petar Vitanov, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): racing va fer una substitució al minut 5. César Pimentel va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Márcio Madureira.
  • 090 Minuto 8 (Tirita): Al minut 8, Daniel Alberto Vaquero de racing es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.