Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AmigosdeZidane (435766) - Galiza-Compostela (439209) » 41083600: T14/J11/VII

Liga 41083600 Información oficial sobre el partido 41083600 en Hattrick

06.08.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 11 / VII.164 (38200)

Azpirito F. C. Alineación oficial del equipo 'Azpirito F. C.' en el partido 1 - 2 espanyol team Alineación oficial del equipo 'espanyol team' en el partido
0 - 1 Alex Harvey (41')
0 - 2 Óscar Valdés (74')
Vicenç Cucurella (78') 1 - 2
Azpirito F. C. Alineación oficial del equipo 'Azpirito F. C.' en el partido 1 - 2 espanyol team Alineación oficial del equipo 'espanyol team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Azpirito F. C. Alineación oficial del equipo 'Azpirito F. C.' en el partido 1 - 2 espanyol team Alineación oficial del equipo 'espanyol team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 27,0 % 46,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azpirito F. C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Als 78 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Azpirito va acabar amb la pilota als peus de Vicenç Cucurella que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Vicenç Cucurella arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Lima va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Azpirito va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Tommaso Ciullo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Philip Barth de Azpirito va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Dan Thyby va estar a punt d'empatar per a Azpirito quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lucian Popa va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicenç Cucurella de Azpirito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Azpirito es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jaime Calero no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jeffrey Gould al camp.

espanyol team

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Abel Alvir va anar directament als peus de Alex Harvey que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Joan Antoni Banyeras va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de espanyol, Óscar Valdés, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Abel Alvir va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gabriël Koutstaal va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Óscar Valdés després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gabriël Koutstaal va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Martínez de espanyol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): El jugador de espanyol Nuno Gregório va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Abel Alvir va entrar en el seu lloc.