Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MadriBarsa (434578) - Moraos (490083) » 41082708: T14/J12/VII

Liga 41082708 Información oficial sobre el partido 41082708 en Hattrick

13.08.2005 15:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 12 / VII.148 (38184)

Independiente de Aviles Alineación oficial del equipo 'Independiente de Aviles' en el partido 1 - 3 losmejores Alineación oficial del equipo 'losmejores' en el partido
0 - 1 Jürgen Endreß (26')
0 - 2 Jürgen Endreß (31')
0 - 3 Jürgen Endreß (52')
Teobalts Trugmans (82') 1 - 3
Independiente de Aviles Alineación oficial del equipo 'Independiente de Aviles' en el partido 1 - 3 losmejores Alineación oficial del equipo 'losmejores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Independiente de Aviles Alineación oficial del equipo 'Independiente de Aviles' en el partido 4 - 2 losmejores Alineación oficial del equipo 'losmejores' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente de Aviles

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Teobalts Trugmans, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Independiente.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Teobalts Trugmans del Independiente ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Teobalts Trugmans del Independiente ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Independiente va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Dan Yerushalmi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Anselmo Del Vecchio va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Antonio Lanza de Independiente la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

losmejores

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): losmejores va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. Jürgen Endreß va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Jürgen Endreß de losmejores va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Jürgen Endreß va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 52, i va fer pujar el 0 - 3 per a losmejores.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Andreas Jacobsson hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Yiorgos Almpanis havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Jan Amlie va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Blair Adomat, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Andreas Jacobsson, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. losmejores va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Philipp Scheffs de losmejores va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Philipp Scheffs va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de losmejores es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.