Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snaikers (490953) - Pla Llobregat (436578) » 41069059: T14/J1/VI

Liga 41069059 Información oficial sobre el partido 41069059 en Hattrick

28.05.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 1 / VI.929 (15247)

Trasgu Alineación oficial del equipo 'Trasgu' en el partido 1 - 0 Moratalaz powaa Alineación oficial del equipo 'Moratalaz powaa' en el partido
Juan Alfredo González (71') 1 - 0
Trasgu Alineación oficial del equipo 'Trasgu' en el partido 1 - 0 Moratalaz powaa Alineación oficial del equipo 'Moratalaz powaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Trasgu Alineación oficial del equipo 'Trasgu' en el partido 3 - 1 Moratalaz powaa Alineación oficial del equipo 'Moratalaz powaa' en el partido
Tiene mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trasgu

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Alfredo González de Trasgu aconseguir un gol al minut 71 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Trasgu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Håkan Hjalmarsson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Eetu Pesola? Un error clamorós seu va donar a Enrique Lobo una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Trasgu van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Valdur Villig va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Ignacio Mardones de Trasgu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ignacio Mardones de Trasgu es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Ignacio Mardones es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Eef Geurden va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Trasgu es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Moratalaz powaa

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Moratalaz va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lorenzo Bove va desviar el xut final de Xenxo Albarellos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Valdur Villig va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Moratalaz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lawrence Milroy, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Xenxo Albarellos sol davant la porteria al minut 85, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Jaime Sorolla de Moratalaz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lawrence Milroy de Moratalaz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.