Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gloria's F.C. (440523) - Bolsoncerrado (122531) » 41068731: T14/J3/VI

Liga 41068731 Información oficial sobre el partido 41068731 en Hattrick

11.06.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 3 / VI.923 (15241)

woxter Alineación oficial del equipo 'woxter' en el partido 1 - 1 Club Musolari Canillas Alineación oficial del equipo 'Club Musolari Canillas' en el partido
Ignacio Jiménez (8') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Ramallo (29')
woxter Alineación oficial del equipo 'woxter' en el partido 1 - 1 Club Musolari Canillas Alineación oficial del equipo 'Club Musolari Canillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
woxter Alineación oficial del equipo 'woxter' en el partido 2 - 0 Club Musolari Canillas Alineación oficial del equipo 'Club Musolari Canillas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

woxter

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Normando Aliaga és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ignacio Jiménez perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): woxter va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ludwig Reimar Paulick en un 1 contra 1 amb el porter Torbjörn Stigen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): woxter va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Normando Aliaga en un 1 contra 1 amb el porter Torbjörn Stigen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 63 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Valero Gonzalez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 63 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): woxter va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Ludwig Reimar Paulick va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Amb 73 minuts disputats, Ludwig Reimar Paulick gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Torbjörn Stigen va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): Paco Cruz, de woxter, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Normando Aliaga el va substituir.

Club Musolari Canillas

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): musolari van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 29, quan Ignacio Ramallo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Fernando Estornell Campos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ignacio Martín va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zoltán Csekei de musolari va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Després de 73 minuts jugats, Zoltán Csekei es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ismael Gaspar.