Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragut F.C. (1340038) - C.E.Portbou (1455696) » 410638363: T39/R1

Copa 410638363 Información oficial sobre el partido 410638363 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Dragut F.C. Alineación oficial del equipo 'Dragut F.C.' en el partido 1 - 2 C.E.Portbou Alineación oficial del equipo 'C.E.Portbou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dragut F.C. Alineación oficial del equipo 'Dragut F.C.' en el partido 1 - 0 C.E.Portbou Alineación oficial del equipo 'C.E.Portbou' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragut F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mauro Enríquez va estar a punt d'avançar els locals al minut 92 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Després de 36 minuts, Dragut va veure com el seu jugador Jordi Llusera havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Mauro Enríquez entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Svend Domdal va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Mauro Enríquez de Dragut va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Dragut, Sami Tyynilä, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Dragut Matias Sanson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sorin-Mircea Turc. El marcador continuava 1 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dragut, Georgie Granger, col·locà la pilota just a les mans d'en Sorin-Mircea Turc. El marcador: 1 - 2.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ubaldo Pillaca xutant per a Dragut va fer anar la pilota just on la volia, però Sorin-Mircea Turc, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

C.E.Portbou

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Stanislas Oger va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 25, el C.E.Portbou estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Casiano Acero va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.E.Portbou va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marius-Dan Mărcuţă, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): C.E.Portbou van sortir al contraatac amb encert al minut 93, però Casiano Acero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 97 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de C.E.Portbou van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dara Curry va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de C.E.Portbou Yannick Urbanski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sami Tyynilä es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 1.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Dara Curry va clavar el 1 - 2 per a C.E.Portbou amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Stanislas Oger de C.E.Portbou va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, 邱 (Qiu) 晓兴 (Xiaoxing) va xutar fora per a C.E.Portbou, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Moses MacChlerich de C.E.Portbou anava molt fort i col·locat però Sami Tyynilä no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.