Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Oviedo 19 (1420031) - Easy CF (1334928) » 410638040: T39/R1

Copa 410638040 Información oficial sobre el partido 410638040 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Porretas asociados Alineación oficial del equipo 'Porretas asociados' en el partido 0 - 2 HAVELEN PAST Alineación oficial del equipo 'HAVELEN PAST' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Porretas asociados Alineación oficial del equipo 'Porretas asociados' en el partido 2 - 0 HAVELEN PAST Alineación oficial del equipo 'HAVELEN PAST' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porretas asociados

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raül Porcet! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Francisco Falco va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugo Schmied de asociados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Currás de asociados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santi Yáñez de asociados va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Currás de asociados va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 3 (Tirita): Passats 3 minuts de joc, en Narciso Forn Pertejo de asociados va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

HAVELEN PAST

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Nigel Cantwell de HAVELEN va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de HAVELEN eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 82, Ján Bohanka va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HAVELEN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Óscar Navarro va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): HAVELEN van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Cícero Oliveira Pinho va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de HAVELEN Filip Janejka va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Francisco Falco va entrar en el seu lloc.