Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xauen F.C. (47772) - Alpaloman F. C. (434874) » 410638034: T39/R1

Copa 410638034 Información oficial sobre el partido 410638034 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

_F. C. Barcelona_ Alineación oficial del equipo '_F. C. Barcelona_' en el partido 3 - 6 lospepes Alineación oficial del equipo 'lospepes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
_F. C. Barcelona_ Alineación oficial del equipo '_F. C. Barcelona_' en el partido 3 - 3 lospepes Alineación oficial del equipo 'lospepes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,3 % 46,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_F. C. Barcelona_

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al FCB una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Benjamin Herzog, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 22.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, João Luís Cambraia, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. FCB es posava per davant!
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 56 gràcies a la jugada de Konstantin Tyushin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): FCB va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 80 que Damasceno Aguiar Vale no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23 en Håkan Olofsson va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

lospepes

Goles Goles

  • 170 Minuto 17 (Gol de falta): Al minut 17, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Àngel Guardiola posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 53 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Roberto Meloxo marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 68 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de lospepes. Àngel Guardiola el va llançar amb força i precisió. 3 - 3.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 76 minuts quan Alberi Viegas va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Roberto Meloxo, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 4.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a lospepes l'avantatge per 3 - 5. Roberto Meloxo en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Hanspeter Lysser de lospepes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 6 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Maik Geiduschek va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Josep Maria Alavedra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Maik Geiduschek es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.