Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

podolak (1421340) - Cartagena United F.C (800804) » 410638024: T39/R1

Copa 410638024 Información oficial sobre el partido 410638024 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Draconianos Alineación oficial del equipo 'Draconianos' en el partido 2 - 3 Cartagena United F.C Alineación oficial del equipo 'Cartagena United F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Draconianos Alineación oficial del equipo 'Draconianos' en el partido 2 - 1 Cartagena United F.C Alineación oficial del equipo 'Cartagena United F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,8 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Draconianos

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Corria el minut 17 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Brais Vello, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Draconianos s'avançava al marcador al minut 57, després d'un rebot que va caçar en Toni Baena per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gerutis Pakutinskas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Toni Baena arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gerutis Pakutinskas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Draconianos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Riccardo Zaccardi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Nico Gelinski ocupà el lloc d'en Mem Silvão al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Draconianos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 49 (Evento clima: sol, OK técnico): Otakar Hanousek semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Cartagena United F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 27 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Budisav Pantić.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): CUFC van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 68, quan Koldo Yebra va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Koldo Yebra que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a CUFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Koldo Yebra va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Mihai Racoveanu va encarar al porter al 59, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Koldo Yebra de CUFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 94 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Koldo Yebra va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.