Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.N.P. (1460465) - Resaka Goleadora (994453) » 410637430: T39/R1

Copa 410637430 Información oficial sobre el partido 410637430 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

C.N.P. Alineación oficial del equipo 'C.N.P.' en el partido 5 - 6 Coloricos Alineación oficial del equipo 'Coloricos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.N.P. Alineación oficial del equipo 'C.N.P.' en el partido 2 - 0 Coloricos Alineación oficial del equipo 'Coloricos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.N.P.

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del C.N.P. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alberto Diaz de Andrade va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 del partit, el jugador Alberto Diaz de Andrade de C.N.P. va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Lars Ekskog va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Alberto Desprat, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Erik Lašek va estar a punt d'empatar per a C.N.P. quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però 薛 (Xue) 晓湖 (Xiaohu) va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Joaquim da Rocha de C.N.P. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Alberto Diaz de Andrade de C.N.P. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En Joaquim da Rocha no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter 薛 (Xue) 晓湖 (Xiaohu) encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a C.N.P..
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Lars Ekskog xutant per a C.N.P. va fer anar la pilota just on la volia, però 薛 (Xue) 晓湖 (Xiaohu), molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Željko Vrsaljko va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Grant Burke de C.N.P., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival 薛 (Xue) 晓湖 (Xiaohu) en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de C.N.P. Armin Kopsa va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Coloricos

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.N.P.. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Niyazi Adsay la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Coloricos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 15.
  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Coloricos va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Luigi Burioni va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Coloricos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mauro Salas va desviar el xut final de Dávid Porubec després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vacib Soyugür que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Ole Skov va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Coloricos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Luigi Burioni. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Coloricos Luigi Burioni no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mauro Salas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ole Skov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Coloricos.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Coloricos, Rui Pedro Pestana, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Niyazi Adsay de Coloricos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mauro Salas en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Coloricos 薛 (Xue) 晓湖 (Xiaohu) va intentar enganyar Mauro Salas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 6.