Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Moskis (1589879) - Mistery C.F. (1597416) » 410636254: T39/R1

Copa 410636254 Información oficial sobre el partido 410636254 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

St.Pau Alineación oficial del equipo 'St.Pau' en el partido 2 - 1 LoCo Del CanTo Alineación oficial del equipo 'LoCo Del CanTo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
St.Pau Alineación oficial del equipo 'St.Pau' en el partido 0 - 1 LoCo Del CanTo Alineación oficial del equipo 'LoCo Del CanTo' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St.Pau

Goles Goles

  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors del St.Pau amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 55, deixant Piotr Osetek en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Alberto Echavarria ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, St.Pau es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El St.Pau va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Rene Fritz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de St.Pau, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Lorenzo Plasma va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mihai Bejat de St.Pau amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piotr Osetek de St.Pau va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

LoCo Del CanTo

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CanTo va ser finalitzada des de l'esquerra per Jesús Mayans al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): CanTo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Mustafa Ali va quedar-se sol davant el porter Kim Östhult, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pep Pàmies va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 264 Minuto 73 (Ocasión de penalti): En Moisés Rueda La Fuente va llençar un penal al minut 73. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): El jugador de CanTo Abdoul Deh va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Virginio Deturres va entrar en el seu lloc.