Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D San Roque de Badajoz (488782) - vilacrack (1421777) » 410635780: T39/R1

Copa 410635780 Información oficial sobre el partido 410635780 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

JCBAU.F.C Alineación oficial del equipo 'JCBAU.F.C' en el partido 5 - 4 vilacrack Alineación oficial del equipo 'vilacrack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JCBAU.F.C Alineación oficial del equipo 'JCBAU.F.C' en el partido 2 - 1 vilacrack Alineación oficial del equipo 'vilacrack' en el partido
Tiene bastante suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,5 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JCBAU.F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 32, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Castejón Vilches sempre els tira per la dreta i en Christophe Lassalle, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jérémy Jacquet va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Christophe Lassalle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): JCBAU.F.C va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Angélico Moglia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): JCBAU.F.C van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Alessandro Nieri des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 101 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alessandro Nieri va entorpir al marcador d'en Sakis Kontos per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Gonzalo Pasiego de JCBAU.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de JCBAU.F.C, Roman Kreuscher, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Grigory Agibalov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a JCBAU.F.C.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de JCBAU.F.C, Sakis Kontos, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de JCBAU.F.C Alessandro Nieri no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Christophe Lassalle es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de JCBAU.F.C, Kenneth Kruse, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.

vilacrack

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del vilacrack que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Stefano Caspani, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 274 Minuto 85 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 85, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Evandro Piga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Es duien 111 minuts de partit jugats quan Toni Kundić va estar a punt de posar per davant a vilacrack amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roman Kreuscher va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evandro Piga de vilacrack amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Drew Winslow maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 303 Minuto 87 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Carlos Viamonte-Navarra se sentia fresc com una rosa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Mikael Gyring de vilacrack, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roman Kreuscher en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Drew Winslow va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Carlos Viamonte-Navarra de vilacrack és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de vilacrack Binyamin Berkovic, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Roman Kreuscher. El marcador continuava 4 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de vilacrack Christophe Lassalle no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Roman Kreuscher es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.