Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Morrazo (486406) - A.C. Lucus Augusti (1371122) » 410635668: T39/R1

Copa 410635668 Información oficial sobre el partido 410635668 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Indalitos Alineación oficial del equipo 'Indalitos' en el partido 3 - 1 KaratePunk's Alineación oficial del equipo 'KaratePunk's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Indalitos Alineación oficial del equipo 'Indalitos' en el partido 0 - 1 KaratePunk's Alineación oficial del equipo 'KaratePunk's' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indalitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Indalitos va ser Ignacio Ataide.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Borys Janchak va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 23 de joc.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Ignacio Ataide va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Indalitos.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Indalitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Ignacio Ataide va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Helke Kaarakka de Indalitos es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 100 (Evento clima: sol, OK técnico): En Christoph Bubenik va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Christoph Bubenik va xutar fora per a Indalitos, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Sascha Mauer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Indalitos.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Oreste Gelmini de Indalitos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Indalitos Helke Kaarakka no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alex Garcés es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Jorge Almeida de Indalitos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 1.

KaratePunk's

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de KaratePunks. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Tommaso Pane xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Giovanni Marinello, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Riccardo Pusceddu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): KaratePunks van sortir al contraatac al minut 56, però Boy Witjes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Anthony Casstles de KaratePunks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Boy Witjes va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de KaratePunks Anthony Casstles, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Giovanni Marinello. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de KaratePunks, Adrien Mangenot, col·locà la pilota just a les mans d'en Giovanni Marinello. El marcador: 2 - 1.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Borys Janchak, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Giovanni Marinello va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de KaratePunks i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cyrille Minodier de KaratePunks va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tommaso Pane va xutar fora per a KaratePunks, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!