Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aranda's Real Madrid (434328) - MIGRAÑA F.C (777325) » 410635224: T39/R1

Copa 410635224 Información oficial sobre el partido 410635224 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Aranda's Real Madrid Alineación oficial del equipo 'Aranda's Real Madrid' en el partido 7 - 3 MIGRAÑA F.C Alineación oficial del equipo 'MIGRAÑA F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aranda's Real Madrid Alineación oficial del equipo 'Aranda's Real Madrid' en el partido 0 - 2 MIGRAÑA F.C Alineación oficial del equipo 'MIGRAÑA F.C' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aranda's Real Madrid

Goles Goles

  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Arandas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Menelao Severini, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 72.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Dani van Witsen sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Carlo Giorio que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Arandas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Cristóbal Fiamenghi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Wulf Sedlintzky va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Arandas.
  • 289 Minuto 91 (Ocasión evento especial): Menelao Severini va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 91, però no s'esperava que en Haiko Walz, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Cristóbal Fiamenghi de Arandas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Fernando Cortit no li va importar gens ni mica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Dani van Witsen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Arandas.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Juan Cristóbal Fiamenghi de Arandas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Simeón Carbajal en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Rients Dover va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Arandas Tomás Colimán no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Simeón Carbajal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Arandas, Eduard Ast, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 3 al marcador.

MIGRAÑA F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): Amb 49 minuts jugats, Olavo Pereira de MIGRAÑA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Pedro Cabanilla va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): MIGRAÑA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Jonathan Galinena va quedar-se sol davant el porter Rubén Romero Guerrero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Don Kemperman va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rubén Romero Guerrero va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Haiko Walz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Luis Víctor Alvargonzález va servir per deixar enrere el gegant Dani van Witsen al minut 84, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 271 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Al minut 113 de partit, Raúl Piñeyro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gene Myers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gene Myers va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 96, Luis Víctor Alvargonzález de MIGRAÑA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Jonathan Galinena va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Haiko Walz ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Olavo Pereira va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de MIGRAÑA a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de MIGRAÑA, Jonathan Galinena, col·locà la pilota just a les mans d'en Rubén Romero Guerrero. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Luis Víctor Alvargonzález de MIGRAÑA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de MIGRAÑA Pedro Cabanilla, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rubén Romero Guerrero. El marcador continuava 6 - 3.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de MIGRAÑA Alberto Heredia va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.