Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS PAPANATAS Y YO F.C (123617) - verdones (310775) » 410634575: T39/R1

Copa 410634575 Información oficial sobre el partido 410634575 en Hattrick

23.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

LOS PAPANATAS Y YO F.C Alineación oficial del equipo 'LOS PAPANATAS Y YO F.C' en el partido 0 - 3 sarmini team Alineación oficial del equipo 'sarmini team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS PAPANATAS Y YO F.C Alineación oficial del equipo 'LOS PAPANATAS Y YO F.C' en el partido 2 - 0 sarmini team Alineación oficial del equipo 'sarmini team' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS PAPANATAS Y YO F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Al minut 9, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Ascariz va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Waldemar Narewski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Carlos Barrero no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13 en Igor Ciorbă va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miroslav Gattenhofen de PAPANATAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Santiago Ferroso semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

sarmini team

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gianfrancesco Principi quedar desmarcat i marcar per a sarmini al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): El sarmini era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Juan Prada va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bruno Sollami de sarmini l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 70 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): sarmini van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 10 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jean-Guy Mathieu no va ser gens encertat.
  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Seran Ybarra va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jean-Guy Mathieu, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steffen Peisser-Konetzny de sarmini es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.