Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bragues team!!! (1601997) - kowalski wanderers (124472) » 410633063: T39/R1

Copa 410633063 Información oficial sobre el partido 410633063 en Hattrick

23.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

REDimonis Alineación oficial del equipo 'REDimonis' en el partido 1 - 2 kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REDimonis Alineación oficial del equipo 'REDimonis' en el partido 1 - 1 kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,5 % 45,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REDimonis

Goles Goles

  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 l'àrbitre va premiar REDd amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Diego Pizarro va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Constantí Ballart per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Marchante va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

kowalski wanderers

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de wanderers. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mikel Etxebarria xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Passats 93 minuts de partit, wanderers es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jesús de la Iglesia es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de wanderers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alejandro Segovia García, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Sabadell de wanderers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Taurino Toledano de wanderers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús de la Iglesia de wanderers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a wanderers, Modest Vallvé va caure lesionat al minut 83, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.