Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Skrr Pro 98 (1435628) - burgos calcio (775095) » 410631933: T39/R1

Copa 410631933 Información oficial sobre el partido 410631933 en Hattrick

23.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

C. P. Santjoanenc Alineación oficial del equipo 'C. P. Santjoanenc' en el partido 2 - 1 burgos calcio Alineación oficial del equipo 'burgos calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C. P. Santjoanenc Alineación oficial del equipo 'C. P. Santjoanenc' en el partido 2 - 3 burgos calcio Alineación oficial del equipo 'burgos calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,1 % 61,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. P. Santjoanenc

Goles Goles

  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): En Borja Iturrebaso va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sergio Licciardello la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Santjoanenc s'avançava al marcador al minut 85, després d'un rebot que va caçar en Lev Matyush per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Borja Iturrebaso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Santjoanenc.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Borja Iturrebaso va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fernando Martinho Rato rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Santjoanenc va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sergio Licciardello va sortir per sobre el travesser.

burgos calcio

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): burgos va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jacob Hermansen va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Emilian Nicolae quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de László Bagaméri, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Emilian Nicolae va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Yuhym Paton sol davant la porteria al minut 86, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Naor Eliyahu quasi aconsegueix empatar per burgos al minut 88, però László Bagaméri va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yuhym Paton de burgos es va guanyar la targeta groga merescudament.