Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paules C.F. (1597119) - C.F. Moreruela (990676) » 410629688: T39/R1

Copa 410629688 Información oficial sobre el partido 410629688 en Hattrick

23.01.2013 12:30:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Paules C.F. Alineación oficial del equipo 'Paules C.F.' en el partido 3 - 5 S.D Lamita Alineación oficial del equipo 'S.D Lamita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Paules C.F. Alineación oficial del equipo 'Paules C.F.' en el partido 1 - 3 S.D Lamita Alineación oficial del equipo 'S.D Lamita' en el partido
Tiene suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paules C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Paules va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Edvard Dernač, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gabriel Bałuk que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Paules van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Maarten Coeman des de l'esquerra va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Paules Alfredo Roca no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mats Yngvesson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Olimpio Cadavid de Paules, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mats Yngvesson en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Dragoş Cighir de Paules anava molt fort i col·locat però Mats Yngvesson no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Paules Gabriel Bałuk, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mats Yngvesson. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rudolf Stradomski xutant per a Paules va fer anar la pilota just on la volia, però Mats Yngvesson, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

S.D Lamita

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Als 76 minuts de partit, Bartosz Krogulec de Lamita va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Uffe Kofoed va marcar al minut 83 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Lamita va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rudolf Stradomski va desviar el xut final de Varol Üvez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Es duien 103 minuts de partit jugats quan Bertrand Temmel va estar a punt de posar per davant a Lamita amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rudolf Stradomski va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Étienne Liard de Lamita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giuseppe Rapisardi de Lamita es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Uffe Kofoed, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 101 (Evento clima: sol, K.O. potente): Varol Üvez estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 107 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Roland Marosvölgyi va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Santi Canal de Lamita és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Uffe Kofoed va xutar fora per a Lamita, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Iván Cal anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Lamita.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Giuseppe Rapisardi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Lamita, Bertrand Temmel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.